Okos vásárlás okostelefonnal - a Tescoban

Okos vásárlás okostelefonnal - a Tescoban
Intézze a bevásárlást otthona kényelméből. Az Online Bevásárlás applikációnak köszönhetően gyorsan és könnyedén feltöltheti hűtőszekrényét. Az alkalmazás olyan funkciókkal kecsegtet, mint a vonalkód-leolvasó vagy a korábbi rendelések megismétlése egy kattintással. Ön villámgyorsan bepakolja a termékeket az online kosarába, a Tesco pedig egészen az ajtajáig szállítja rendelését!

Olvassa be a vonalkódot egy pillanat alatt

Fogyóban a dobozos tej vagy a csirkemellsonka? Egyszerűen szkennelje be a termék csomagolásán található vonalkódot, és máris megrendelheti az újabb adagot – még azelőtt, hogy kiürülne a hűtő. Korábbi rendeléseit pedig egy kattintással megismételheti, így nem szükséges újra kikeresnie kedvenc termékeit a webáruház kínálatából.

Duplán megéri

A bevasarlas.tesco.hu weboldalon az áruházakban már megszokott árakkal találkozhat, és több mint 17.000 termék közül válogathat. A még kedvezőbb bevásárlás érdekében a Tesco online áruháza külön kategóriában jeleníti meg az akciós termékeket, a ClubCard-tulajdonosok pedig kétszeres pontokat gyűjthetnek internetes vásárlásaik alkalmával.

Az áruházlánc népszerű szolgáltatása immár országszerte 105 településen vehető igénybe. Az irányítószám megadásával gyorsan leellenőrizheti, hogy az Ön címére is elérhető-e a házhoz szállítás. A szolgáltatás során lehetősége nyílik megjelölni egy kétórás időintervallumot a kiszállításra, utána pedig kényelmesen nyújtózhat egyet.

Megrendelésünket kézben tartják a Tesco gyakorlott munkatársai (azaz a bevásárlási asszisztensek), akik mindent elintéznek helyettünk, és előkészítik a termékeket a házhoz szállításhoz. Akár fagyasztott ételeket, akár húst rendelt, mindent a megfelelő hőmérsékleten tárolnak útközben, hogy Ön mindent kiváló állapotban kaphasson kézhez. Amennyiben mégsem elégedett valamelyik termékkel, könnyedén visszaküldheti a futárral, így nem kell kifizetnie azt.

Bízza a cipekedést másra

A kiszállítási munkatársak hétfőtől szombatig reggel 8 és este 22 óra között szállítják ki a megrendeléseket – legyen a kosár bármilyen nehéz, lakjon akár a legfelső emeleten, mindent elvisznek egészen az Ön bejárati ajtajáig. Az sem gond, ha csak 5 darab Túró Rudit rendel valaki, a Tesco futárai átlagosan 12.000 kilónyi terméket szállítanak házhoz havonta.

Érdemes feliratkoznia az áruházlánc hírleveire is, hogy az elsők között értesüljön az aktuális akciókról, vagy akár az éppen elérhető online kuponokról.

Forrás: A Tesco megújult mobilalkalmazását Ön is szeretni fogja

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések